TOEPASSINGEN

Welke toepassingen bouw je met Bisbrick? Dat hangt van jou af.
Hieronder vind je alvast een aantal beproefde oplossingen.

WAT BOUW JE MET BISBRICK?

Bisbrick is een flexibel platform waarop heel veel digitale oplossingen gebouwd kunnen worden. Dagelijks komen er nieuwe initiatieven en type applicaties bij. Onderstaande toepassing zijn daarom een algemeen indicatief overzicht, maar het beperkt zich zeker niet tot deze domeinen.

Heb jij een idee voor een applicatie? En staat deze er nog niet bij? Laat het ons weten en we denken 'at no cost' met je mee (en tekenen een NDA als dat nodig is). Grote kans dat jouw ideeën in Bisbrick uit te voeren zijn!

VRAAG PROOF OF CONCEPT AAN
​BUSINESS LOGICA AUTOMATISERING

Bisbrick heeft een krachtige logica-module, ofwel 'rule engine'. Die maakt het mogelijk allerlei 'WAT ALS DAN'-regels te koppelen aan formulieren, datasets en profielen. Hiermee kun je krachtige applicaties maken, waarbij de complexiteit als 'black box' voor gebruikers verborgen kan blijven.

COMPLEXE REGELS

Bouw applicaties waarmee je klanten, medewerkers of professionals helpt hun weg te vinden in complexe methoden, regels of wetgeving.

Zeer geschikt voor juridische, wetgevende, adviserende of  licentiegerelateerde regels of methoden.

STANDAARDISEER & AUTOMATISEER BUSINESS WORK FLOWS

Zorg voor standaardisatie van intakes, interviews, rapporten of beoordelingen, zodat je resultaten kunt benchmarken en inzichten kunt geven aan gebruikers of het bedrijf.

​E-LEARNING & KENNISDELING

Door content aan te bieden in een gestructureerde omgeving, die ruimte geeft aan tagging op verschillende niveaus en dynamische pagina-generatie, kan content aangeboden worden op basis van profiel, filter of gebruiksstatus. Samenwerking kan gemanaged worden met groepen en gebruikers met verschillende rechten en bevoegdheden.

E-LEARNING PLATFORM

Bouw met Bisbrick een e-learning platform met lesprogramma's op verschillende gebruiksniveaus met leaderboards, rechtenstructuren, beloningssystemen, en certificeringen.

Publiceer je content in verschillende vormen en op verschillende interactie-niveaus.

KRACHT VAN KENNISDELING

Ontwikkel een toegankelijk en interactief 'co-created' kennisplatform met krachtige zoek en filteropties. Met API- koppelingen en actieve 'triggers' naar sales en projectoplossingen zorg je dat suggesties, 'best practices' of 'worst case'-ervaringen op het juiste moment gedeeld worden.

​SLIMME CALL TO ACTIONS & ENGAGEMENTS

Trek doelgroepen aan met kleine en slimme interactie-formats, die hen direct iets opleveren (data dividend). De kracht van Bisbrick om real time data te combineren geeft veel mogelijkheden voor het ontwikkelen van slimme tools.

GAMIFIED TESTS & ENQÛETES

Biedt leuke en interessante snelle tests of polls aan en krijg inzicht in klantgedrag en voorkeuren. Beloon gebruikers met relevante inzichten en adviezen.

ONLINE WIZARDS OF CALCULATORS

Maak gebruik van de data- en rekenkracht van Bisbrick en combineer product-, gebruiks- of andere data om voor de gebruiker snel een berekening of afweging te maken.

​COMPLETE (THROUGH CHANNEL) MARKETING ECOSYSTEMEN

Met de krachtige combinatie van de Bisbrick rule/logica-engine gecombineerd met Forms, Flows en dynamische content, kunt je volwaardige en zeer gesofisticeerde marketing- & campagnesystemen. Die maken het mogelijk multi-layered, multi brand op maat te targeten op iedere doelgroep of individu.

THROUG CHANNEL / MARKETING SYSTEEM
  Bouw customer journeys met diverse entry en exit criteria. Publiceer inhoud met individuele variabelen op basis van profiel, gedrag en funnel-kenmerken, zoals:
  • Afzender, het merk
  • Productgroep of dienst; de propositie
  • De branche
  • Het land of geografische kenmerken (bijv taal)
  • Het bedrijf waarop je je richt
  • Het individu en diens rol (bijv. CEO, CFO of CIO)
​TEAM & BUSINESS EMPOWERMENT

Gebruik Bisbrick voor het ondersteunen van processen en teams. Automatiseer werkprocessen en complexe databerekeningen als toolset voor vakspecialisten, verkopers of adviseurs.

SALES / CLIENT INTAKES

Help jouw teams met tools en configurators die het mogelijk maken sneller een op-maat-advies voor een klant samen te stellen op basis van een veelheid aan datavariabelen. Een advies met alternatieve scenario's en up- en cross-sell suggesties.

DATA CONSOLIDATIE
​& COACHING

Zorg ervoor dat data uit diverse bronnen wordt geconsolideerd en genormaliseerd zodat ze je teams en klanten een breder inzicht kunnen geven in de 'next steps' en mogelijkheden. Bouw business-regels en notificaties die het team de relevante informatie sturen in push-messages op het meest relevante moment.

​AUTOMATISERING PRIMAIRE BEDRIJFSPROCESSEN

Bisbrick heeft een aantal zeer sterke use cases voor de automatisering van primaire bedrijfsprocessen.

E-COMMERCE

Bisbrick kan worden gebruikt als e-commerce- oplossing, met een specifieke kracht in catalogusbeheer en leveranciers-betrokkenheid. Beheer van meerlaagse toegang en co-creatie van product-records.

LOGISTIEK & PLANNING

Bisbrick partner KPRS faciliteert catalogus- en logistieke functies, waardoor online aankopen, retouren en hergebruik, delen en 'cradle to cradle' procesbeheer en algemeen logistiek beheer mogelijk zijn, inclusief toewijzing van vracht-, route- en vrachtwagenplanning.