BRAND PORTAL

Professioneel beheer van huisstijl, assets, teksten en publicaties.

HET RESULTAAT

Of je organisatie nu heel groot of wat kleiner is: de Bisbrick BRAND PORTAL levert snel heel veel gemak en kostenbesparing op.

Het merk is een van de belangrijkste 'assets' van een organisatie. Het is belangrijk daar zorgvuldig mee om te gaan. Welke uitingen worden door wie gemaakt? Welke foto's worden gebruikt (en mag dat wel)? Iemand wil graag iets communiceren, maar is zelf geen ontwerper of tekstschrijver?


Met het Bisbrick BRAND PORTAL zet je snel een project op met collega's om gemakkelijk tot een uiting te komen die past bij het merk.  

Kostenbesparing: medewerkers én de huisstijlbeheerders zijn minder tijd kwijt om een goede uiting te maken. Iedere keer weer.

Consistentie: alle uitingen zijn in lijn met de huisstijl. Zowel ontwerp als teksten worden bewaakt. Het merk komt beter tot uiting.

Gebruiksplezier: de huisstijl is geen frustratie, maar wordt een plezier om mee te werken. Iedere gebruiker krijgt de tools om te publiceren.

Betere communicatie: zonder hordes kun en ga je sneller goede uitingen maken. Hands on communicatie.

Controle en overzicht: centraal worden foto's, illustraties, teksten én eindproducties opgeslagen en beheerd. Er is altijd overzicht.

Combineer Bisbrick BRANDPORTAL met andere Bricks en Add-ons voor nog meer functionaliteit.

IN 4 STAPPEN NAAR EEN 
PROFESSIONELE UITING!

​MEER CONTROLE, MINDER KOSTEN

Bereken zelf welke besparing voor jouw organisatie mogelijk is.

Calculator voorbeeld

Berekening op basis van onze ervaringen met een gemiddelde tijdsbesparing van 30 minuten per uiting per deelnemer vertaald naar een gemiddeld uurtarief van  50,-. Dit is alleen een financiële besparing. Additioneel zijn er nog tal van andere voordelen.


IMPRESSIES  

VRAAG EEN DEMO AAN

Zelf zien wat er allemaal kan?
Vraag een demo account aan en bekijk het portaal zelf, of plan een online sessie met ons. We staan voor je klaar. 

DEMO AANVRAGEN