BISBRICK PLATFORM

Op het Bisbrick platform kunnen organisaties verschillende oplossingen bouwen. De toolkit biedt krachtige instrumenten om diverse typen applicaties te bouwen. De reeds bestaande 'Bricks' bieden een instapklare applicatie die alsnog naar eigen hand gezet kan worden.

BOUW OF CONFIGUREER JE EIGEN OPLOSSING

De Bisbrick TOOLKIT is een digitale werkplaats waarin je vanaf de basis een eigen oplossing of applicatie kunt bouwen. Van een snelle online survey of assessment tot complexere wizards, een crm-systeem of iets anders. Je gebruikt daarvoor de instrumenten in de toolkit zoals Forms, Flows, Data-set maken, Asset-library, enzovoort.

Bisbrick en haar partners hebben al een aantal beproefde oplossingen gebouwd. Deze BRICKS zijn een oplossing voor specifieke zakelijke behoeften of branches. Deze kun je naar wens inrichten met je eigen ontwerpen, modellen, regels en data-sets. Je hebt dan je eigen gebouwde applicatie, ofwel een 'BUILD'. 

​DE KRACHT VAN DIGITALE OPLOSSINGEN

Wanneer je met klanten of medewerkers online kunt samenwerken en de 'input' vertaald wordt naar een waardevolle uitkomst, dan spreken wij over 'data dividend'. Zowel voor de gebruiker als de organisatie die de applicatie aanbiedt is er een voordeel. Een 'win-win'.

Of je nu een assessment of wizard gebruikt en goed advies terugkrijgt of dat je met een brandportal snel een goede uiting maakt: in alle gevallen levert het de gebruiker - vaak meteen - iets waardevols op. De aanbieder van de applicatie krijgt meer inzicht, verkoopt beter, voorkomt fouten, geeft betere service, of bespaart tijd en kosten.

Met Bisbrick bouw je snel krachtige applicaties en interacties die voor iedereen waardevol zijn.

BISBRICK DRAAIT HET OM

Taken en activiteiten automatiseren die vaak voorkomen levert tijdwinst op. Uitvoering is steeds foutloos, consequent en in een fractie van de tijd die dit handmatig kost. Dat is de kracht van het automatiseren van processen en analyses met Bisbrick. Met de logica van Bisbrick kun je heel ver gaan in het automatiseren van complexe routines.

Het helpt verkoopteams en adviesorganisaties een deel van de activiteiten te stroomlijnen, zodat er meer tijd over is voor wat de menselijke intuïtie en ervaring voor uw organisatie of klanten kan betekenen. Bovendien is met Bisbrick sprake van betere data-veiligheid, controle en inzicht in gegevens.

BISBRICK VERSUS EXCEL