THROUGH CHANNEL

Een campagne opzetten via het kanaal, met meerdere afzenders en merken, met één gezamenlijk doel.

MARKETING VIA HET KANAAL

In diverse branches is sprake van een distributiekanaal met verschillende spelers. Producenten of 'vendoren' met distributeurs en talloze 'wederverkopers' in verschillende sub-branches en 'territories'. Allemaal met hun eigen rol en toegevoegde waarde.

Voor deze situaties is een 'Through Channel' benadering wenselijk en waardevol.

Kenmerken van basisproducten en dienstverlening zijn hetzelfde of hebben veel overeenkomsten. Deze kunnen dan - met enige nuance - via diverse partners worden aangeboden. Iedereen heeft daar baat bij, want de kwaliteit van middelen en campagne neemt door de overeenkomsten en het collectieve karakter sterk toe.

Deelnemers in de campagne krijgen de keuze om elementen uit te sluiten of juist toe te voegen en om hun doelgroepen en klanten te bereiken met hún merk.


De campagnes kunnen per deelnemer worden aangestuurd. Op verschillende niveaus zijn er dashboards en inzichten beschikbaar. Bisbrick maakt een dergelijke marketingaanpak mogelijk.  

FUNNEL ORCHESTRATIE

Wanneer je als merk meerdere campagnes actief hebt en je partners in het kanaal zelf ook met deze producten en onderwerpen actief zijn, is enige orchestratie van funnels verstandig. Vaak is er - in het belang van heldere communicatie naar de doelgroep en efficiency - veel te optimaliseren.


Dan kan een funnel bewust geïntegreerd worden. Of wordt er aangehaakt of parallel gehandhaafd. Met Bisbrick bouw je gemakkelijk diverse logica-triggers gebaseerd op klantprofiel en acties. Er kan ook met API's gekoppeld worden met andere (marketing) systemen zodat beslissende profielkenmerken zorgen voor een funnel entry of exit.VOORDELEN MARKETING AANPAK UITWERKEN
huisstijlbeheerders zijn minder tijd kwijt om een goede uiting te maken. Iedere keer weer.

Consistentie: alle uitingen zijn in lijn met de huisstijl. Zowel ontwerp als teksten worden bewaakt. Het merk komt beter tot uiting.

Gebruiksplezier: de huisstijl is geen frustratie, maar wordt een plezier om mee te werken. Iedere gebruiker krijgt de tools om te publiceren.

Betere communicatie: zonder hordes kun en ga je sneller goede uitingen maken. Hands on communicatie.

Controle en overzicht: centraal worden foto's, illustraties, teksten én eindproducties opgeslagen en beheerd. Er is altijd overzicht.

Combineer Bisbrick BRANDPORTAL met andere Bricks en Add-ons voor nog meer functionaliteit.

VRAAG EEN DEMO AAN

Meer zien van Bisbrick en de Through Channel oplossingen? Dat kan! We staan voor je klaar. Vraag een demo aan, geef je voorkeur van datum & tijd op en we plannen een sessie.

DEMO AANVRAGEN